About me

about me and artwork

Het is mijn passie kunst te combineren met mijn professionele carrière. Als jurist ondernemingsrecht adviseer ik over corporate governance, beleid en uitvoering van beleid. Daarin zie ik belangrijke raakvlakken met duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Kunst en cultuur bijvoorbeeld. Dat betekent voor mij veel meer dan alleen vermaak. Het is een katalysator voor denken, voelen en reflecteren. Kunst maakt wijzer en creatiever. Het is een manier om andere perspectieven te zien en om de horizon intellectueel te verbreden.

Van jongs af aan maak ik tijd voor vakinhoudelijke verdieping in kunst en cultuur en werk ik aan mijn eigen collectie schilderijen en illustraties. Onder meer in opdracht.

Mijn stijl is geïnspireerd door figuratieve schilderijen - zoals de schilderijen van Alma-Tadema, Willy Sluiter en Monet - en de patronen en stijlen in mode-illustraties. 

Met de geïllustreerde portretten en digitaal design probeer ik een sfeer te creëeren die bij het onderwerp en de opdrachtgever past.

Beoordeel zelf de combinatie van de compositie, kleuren, materialen, techniek en expressie. Inspireert het je en blijf je ernaar kijken? Dan ben jij voor mij een kunstkenner :-)

De originelen en limited editions op deze site zijn uniek. Hoogwaardige, gesigneerde prints worden uitgegeven in beperkte oplages. Illustraties worden op maat gemaakt.

Voor informatie over portretten op basis van een foto, digitale illustraties, wachttijden voor lopende opdrachten of andere informatie, neem contact op via info@bydonate.nl.

Contact